Tools @ Height - SAFETY MEASURES AT THE HIGHEST LEVEL

VEILIGHEIDSMAATREGELENOP HET HOOGSTE NIVEAU

Het eerste gereedschap van Snap-on werd ontwikkeld voor bouwvakkers die wolkenkrabbers bouwden. Dit gereedschap was lichter en bespaarde hen flink wat tijd.

Daar streven we vandaag de dag nog steeds naar. Daarom laten we deze sector kennismaken met ons Tools@Height-programma. Een uitgebreide reeks producten en stukken gereedschap die specifiek zijn ontworpen om uw werk hoog boven de grond of in de diepte volkomen veilig te maken. Er bestaan sectorvoorschriften om te voorkomen dat mensen vallen, maar dergelijke richtlijnen bestaan niet voor vallende voorwerpen, de op drie na belangrijkste doodsoorzaak op de werkplek. Met het unieke Tools@Height-programma van Snap-on Industrial profiteren uw teams van meer veiligheid en productiviteit.

DE NAAM WAAR U VAN OP AAN KUNT

Tools@Height™ wordt geproduceerd door Snap-on Industrial, een wereldleider op het gebied van het ontwerp, de fabricage en distributie van handgereedschap, elektrisch gereedschap, opbergsystemen en werkplaatsuitrusting voor allerlei sectoren: olie en gas, energie, lucht- en ruimtevaart, spoorwegen, auto, scheepvaart, defensie en vele andere.

WE HELPEN U VEILIG TE WERKEN

Tools@Height™ heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van de veiligheid en de efficiëntie op de werkplek door te voorkomen dat handgereedschap naar beneden kan vallen.

Met het systeem kunt u gereedschap opbergen wanneer u het niet gebruikt en alles veilig meenemen naar de werkplek zelf. Dankzij onze hulpmiddelen valt het niet naar beneden. Tools@Height™ is vervaardigd volgens strenge normen en biedt gebruikers essentiële controle over het gereedschap en de veiligheid van henzelf en anderen tijdens fabricage-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Voor elke toepassing op hoogte biedt Snap-on een complete selectie voorzieningen om te voorkomen dat gereedschap naar beneden valt.

BEKIJK ONS TOOLS@HEIGHT-ASSORTIMENT

SAFE. Secure. SNAP-ON.

1. LAAT HET OVER AAN DE EXPERTS

Snap-on biedt een ongeëvenaard valpreventiesysteem. Samen kijken we naar uw behoeften op het gebied van valpreventie. Zo kijken we naar gereedschap, bevestigingspunten, koorden, gordeltassen en holsters, die samen een kant-en-klare oplossing vormen, waarmee uw werknemers veilig aan de slag kunnen.

2. BESPAAR TIJD EN GELD

De bevestigingspunten hinderen de functionaliteit van het gereedschap niet en zijn duurzamer, dan simpele hulpstukken die vaak moeten worden onderhouden of vervangen.

3. VERSLA DE STATISTIEKEN

In 70% van de gevallen dat gereedschap naar beneden valt, gebeurt dit wanneer het ene stuk gereedschap van het koord wordt verwijderd en het andere stuk wordt bevestigd. Het Snap-on Tools@Height-systeem beschikt over een onafhankelijk bevestigingssysteem, wat betekent dat elk stuk gereedschap aan zijn eigen koord is bevestigd. Door zo min mogelijk te wisselen, beperkt u de kans dat gereedschap naar beneden valt voor een veiligere werkomgeving.

TOOLS@HEIGHT

4. BEPERK HET RISICO

Dankzij de onafhankelijke gereedschapslijn kan het gereedschap ook met slechts één hand uit de holster of gordeltas worden gehaald en er weer in worden opgeborgen. De veiligheid wordt verbeterd doordat de gebruiker zich aan de kritische “drie contactpunten”-regel kan houden bij het werken op hoogte.

5. BEHOUD DE CONTROLE

Dankzij onze modulaire aanpak kunt u het gereedschap en de holsters samenstellen op basis van de persoonlijke voorkeur van de gebruiker, terwijl u toch een systeem krijgt dat aan uw veiligheidsnormen voldoet.

FOD EN FME

SECTOROVERSTIJGENDE OPLOSSINGEN

Wanneer gereedschap is vastgemaakt aan een koord of gereedschapslijn, kan dit ervoor zorgen dat het niet naar beneden valt wanneer u op grote hoogte werkt. In bepaalde omstandigheden kan dit ook FME voorkomen. Bovendien verliest u zo geen waardevol gereedschap op bijvoorbeeld een boorplatform. We hebben alles al een keer gezien, van tiewraps rond moersleutels tot oogjes die in de bovenkant van schroevendraaierhandvaten zijn geschroefd. Met geen van die oplossingen kunt u het gereedschap makkelijk gebruiken, en ze zijn ook nog eens onbetrouwbaar. Met de gereedschapslijnen van Snap-on Industrial kunt u de moersleutel vrij gebruiken en raakt deze niet los. Onze schroevendraaierlijn zit vast aan het handvatgedeelte onder uw hand zodat u de schroevendraaier zonder belemmering kunt gebruiken.

Een groot assortiment hand- en elektrisch gereedschap kan worden uitgerust met dergelijke verbindingspunten. Vervolgens kunnen de koorden worden bevestigd aan de pols, riem, een harnas of andere plek op basis van gebruik en gewicht.

De dingen die we hebben geleerd toen we samen met klanten uit de lucht- en ruimtevaartindustrie werkten aan de beheersing van FOD, hoefden we niet opnieuw te leren toen we met klanten uit de kernenergiesector gingen praten over Foreign Material Exclusion (FME). Zij hadden dezelfde problemen met gereedschap dat in reactoren viel als onze klanten uit de luchtvaartsector met gereedschap dat in straalmotoren achterbleef. Voor FME was het nodig dat werd bijgehouden welk gereedschap in en uit de gereedschapskist ging. Samengesteld gereedschap moest tijdens het onderhoud bij elkaar worden gehouden en met behulp van gereedschapslijnen werd het gereedschap vastgemaakt aan de technicus zelf. Wij delen de beste toepassingen en ideeën met onze klanten om de productiviteit hoog te houden en tegelijk aan de voorschriften te voldoen, dus profiteer gerust van onze ervaring.

SPEERPUNTEN

Onze Tools@Height-serie biedt de volgende voordelen:

De zorgvuldig geplaatste bevestigingspunten zijn zo ontworpen dat de volledige functionaliteit van het gereedschap behouden blijft. Dit hebben we uiteraard ook uitvoerig getest.

Wij ontwerpen de systemen die u nodig heeft, van afzonderlijk gereedschap tot op maat gemaakte sets. Vervolgens sturen we u een kant-en-klare oplossing die gelijk vanuit de doos werkt.

Ons Tools@Height-systeem heeft keer op keer bewezen dat het zorgt voor een afname in het aantal gevallen voorwerpen in reële toepassingen in verschillende sectoren.

Ons proces garandeert een consistente plaatsing van bevestigingspunten en een ruime keuze aan koorden. Uw team profiteert zo van vertrouwd, betrouwbaar gereedschap op elke werkplek. Wanneer uw team naar een andere werkplek gaat, hoeven ze geen extra training te volgen over het gereedschap dat ze daar gaan gebruiken.

Bevestigingspunten, koorden, gereedschapstassen en andere onderdelen van ons systeem worden gecombineerd tot innovatieve, betrouwbare systemen.

Tools@Height-sets bevatten standaard Snap-on gereedschap dat is uitgebreid met geschikte valbeveiligingscomponenten. Als een stuk gereedschap moet worden vervangen, kunt u er zeker van zijn dat een identiek exemplaar, dat is voorzien van Tools@Height modificaties, direct beschikbaar is en gelijk vanuit de doos kan worden gebruikt.

Snap-on ‘s accountmanagers beschikken over de kennis en ervaring om uw werknemers te trainen in het veilig en effectief gebruik van gereedschapslijnen.

Onze Tools@Height valpreventie kan worden geïmplementeerd voor slechts een deel van de kosten van interne systemen.

BEVESTIGINGSPUNTEN

De bevestigingspunten zijn zorgvuldig geplaatst. Ze zijn zo ontworpen dat de volledige functionaliteit van het gereedschap behouden blijft. Dit hebben we uiteraard ook uitvoerig getest.

INNOVATIES OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

Vier gaten zijn beter en veiliger dan één. Tools@Height-doppen, -adapters en -verlengstukken hebben een vergrendelingsgat aan alle vier de zijden. Tools@Height-aansluitingen en ratels hebben een vergrendelingspin die in het vergrendelingsgat aan de zijkant past voor een positieve vergrendeling. Veelvoorkomende hulpstukken met slechts één gat aan de zijkant lopen meer risico om los te schieten. Het Tools@Height-assortiment beperkt het risico op schade aan de projecten waaraan u werkt en, nog belangrijker, aan de mensen met wie u werkt.

EEN KANT-EN-KLARE OPLOSSING

Wij stellen samen met u de systemen samen die u echt nodig heeft, of het nu gaat om afzonderlijk gereedschap of sets die zijn aangepast aan uw specifieke behoeften. U ontvangt volledig geassembleerde onderdelen die u direct kunt gebruiken.

VALPREVENTIETRAINING

Snap-on ‘s accountmanagers beschikken over de ervaring en kennis om uw team te trainen in het efficiënt en veilig gebruiken van het gereedschap.

LAGERE IMPLEMENTATIEKOSTEN

Tools@Height kan voor een fractie van de kosten van interne systemen worden geïmplementeerd. Dankzij de gestandaardiseerde plaatsing van de bevestigingselementen kost de training uw team minder tijd en moeite.

BROCHURE DOWNLOADEN

ONZE PROGRAMMA ‘S

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

Snap-on Advantage

Snap-On.WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PERSONEEL EN KLANTEN.

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

MEER INFORMATIE

Snap-On.WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PERSONEEL EN KLANTEN.

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

MEER INFORMATIE
Snap-on Advantage

NIEUWS EN
UPDATES

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten en aankomende evenementen.

AERO featured2024 1 uai

Snap-on Industrieel bij AERO Friedrichshafen 2024

The world‘s leading trade show for general aviation celebrates its 30th anniversary this year. Discover what direction developments in the General Aviation industry are going at the AERO…

Read More

Tool Control Pushes Food Safety to New Levels for KP Snack

Gereedschapsbeheer tilt de voedselveiligheid binnen KP Snacks naar een nog hoger niveau

KP Snacks heeft aangekondigd dat het Snap-on ‘s gereedschapsbeheer in zijn productielijn heeft geïmplementeerd...

Read More

Aircarft Sponsorship Snap on Industrial 4

Wij helpen een Fokker F27 te restaureren

Bij Snap-on Industrial zijn we er trots op dat we een ambitieus project in Nederland ondersteunen om een ​​vintage Fokker F27 te restaureren en weer de lucht in te krijgen.

Read More

965A6163 LR uai

Het nieuw verbeterde gereedschapsbeheersysteem van Snap-On – gegelanceerd op het prestigieuze Red Bull Racing-hoofdkantoor in Milton Keynes

Met genodigden uit onder meer de energieopwekkings-, lucht- en ruimtevaart- en spoorwegindustrie biedt het verbeterde productassortiment van Snap-on nu een volledig verbonden ervaring, aangedreven door de modernste software om teams te helpen sneller en slimmer dan ooit tevoren te werken.

Read More

ALLE NIEUWSARTIKELEN BEKIJKEN

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.