WIJ ZETTEN ONZE KNOWHOW IN VOOR UW BEHOEFTEN

Droomt u er weleens van om gereedschap te ontwerpen dat precies voldoet aan uw specificaties en behoeften?

Met Snap-on kan dat. Wij kijken naar de behoeften van uw hele team. Onze technici werken nauw met u samen aan de juiste oplossing, van het ontwerp, het testen en de productie, tot en met de ergonomie. Als u een oplossing op maat nodig heeft, kunt u rekenen op Snap-on.

BROCHURE GEREEDSCHAP OP MAAT DOWNLOADEN

KRITISCHE TOEPASSINGEN VEREISEN SPECIAAL GEREEDSCHAP

Zo simpel is het. Snap-on heeft een lange, bewezen staat van dienst op het gebied van het ontwerpen van op maat gemaakte gereedschapsoplossingen voor kritische sectoren.

Wij kijken naar de behoeften van uw hele team. Onze specialisten werken nauw met u samen om de integratie van de werkzaamheden, het proces en de technicus te optimaliseren; daarna ontwikkelen we de juiste oplossing. Snap-on begeleidt u bij het hele proces, van het ontwerp, het testen en de productie tot en met de ergonomie.

Customisation Needs

SUCCESVERHALEN

Bij Snap-on Industrial gaan we veel verder dan alleen de fabricage van op maat gemaakt gereedschap. Wij ontwikkelen oplossingen. Als u het gereedschap dat u nodig heeft niet kunt vinden, bouwen wij het voor u. Wij beschikken over de juiste interne ontwerp-, engineering- en productiemogelijkheden om aan uw exacte specificaties te voldoen.

SPOORWEGEN

GEREEDSCHAP DAT BESTAND IS TEGEN INTENSIEF GEBRUIK

Een klant in de spoorwegsector gebruikte een “buggy bar”, een speciaal ontworpen variant op een koevoet, voor het afstellen van de speling op de remblokken van locomotieven. Na inspectie werd vastgesteld dat de koevoet niet voldeed aan de vereiste metallurgische specificaties van de spoorwegmaatschappij.

De klant wendde zich tot de Solutioneers van Snap-on Industrial om een op maat gemaakt stuk gereedschap te ontwerpen dat niet alleen voldeed aan de technische en metallurgische vereisten, maar ook nog eens aantrekkelijk geprijsd was. Na een aantal grondige tests in het veld werd de nieuwe buggy bar goedgekeurd voor gebruik. Daarmee werden de veiligheids- en productiviteitsproblemen die door het inferieure gereedschap waren ontstaan opgelost. Snap-on ‘s buggy bar wordt nu veel gebruikt in de spoorwegindustrie.

Success Stories - Railroad
Success Stories - Aviation

LUCHTVAART

ROBUUSTER GEREEDSCHAP VOOR EEN UITDAGENDE KLUS

Een klant uit de luchtvaartsector die in een veeleisende omgeving werkt, vroeg ons om hulp bij een moeilijke uitdaging.

De klant verbruikte één standaarddop voor elke twee bevestigingsmiddelen die werden aangedraaid. De Solutioneers van Snap-on Industrial ontwikkelden een op maat gemaakte dop met een staallegering die geschikter was voor de toepassing en verbeterden het ontwerp en het warmtebehandelingsproces. Het resultaat is een nieuwe dop waarmee de klant meer dan 70 bevestigingsmiddelen aan kan draaien, zonder dat deze stuk gaat: de veiligheid en productiviteit namen toe en de kosten namen af.

ENERGIE

SUPERIEUR GEREEDSCHAP VOOR TOEGANG TOT TRANSFORMATORS

Een klant uit de elektriciteitssector was ontevreden over de prestaties van een kant-en-klaar stuk gereedschap voor toegang tot transformatorstations. Het ratelgedeelte van het gereedschap bevatte een open tandwielmechanisme dat gevoelig was voor vocht en vuil, waardoor het snel stuk ging.

Bovendien was de tolerantie van het gereedschap niet goed afgesteld en veroorzaakte het palwiel voortijdige slijtage aan het gereedschap. De klant wendde zich tot de Solutioneers van Snap-on voor een oplossing op maat. Dit stuk gereedschap is op een aantal punten verbeterd. Het beschikt nu bijvoorbeeld over een afgedicht palwielsysteem met 80 tanden dat bestand is tegen vuil. Snap-on ‘s gepatenteerde Flank Drive® ontwerp, dat de platte kanten van het bevestigingselement vastgrijpt en zo 15-20% meer draaikracht levert dan conventionele doppen zonder bang te hoeven zijn dat het gereedschap wegglijdt; en een langere, ergonomisch ontworpen handgreep voor een grotere hefboomkracht en meer comfort voor de gebruiker.

Snap-on ‘s nieuwe gereedschap voor toegang tot transformatoren is door de klant getest en goedgekeurd en wordt nu gebruikt door zijn personeel en door een aantal andere elektriciteitsbedrijven.

Success Stories - Power Generation
Success Stories - Oil & Gas

OLIE EN GAS

EEN KLEURRIJKE OPLOSSING VOOR GEREEDSCHAPSBEHEER EN PRODUCTIVITEIT

Een klant in de olie- en gasindustrie had te kampen met een probleem met het gereedschapsbeheer op zijn boorplatforms met meerdere dekken. Werknemers namen routinematig gereedschap van het ene dek naar het andere mee, waardoor op sommige dekken vaak niet genoeg gereedschap aanwezig was om specifieke taken uit te voeren, wat een aanzienlijke impact had op de productiviteit.

De Snap-on Industrial accountmanager van de klant vond een effectieve oplossing voor het probleem. Gereedschap werd voorzien van kleurcodes, afhankelijk van het specifieke dek waaraan het was toegewezen. Maar voor deze oplossing kon geen gewone verf worden gebruikt. Die was waarschijnlijk niet bestand tegen intensief gebruik en de corrosieve omstandigheden op het booreiland.

Het team van Snap-on Industrial paste een lean proces toe en specificeerde een innovatieve coating die zich hechtte aan het oppervlak van het gereedschap. Deze coating was verkrijgbaar in diverse kleuren, was uiterst duurzaam en kon met een laser worden gegraveerd, zodat het eenvoudig kan worden geïdentificeerd. Bovendien kon de speciale coating in zo ‘n dunne laag worden aangebracht dat de krappe toleranties van Snap-on ‘s gereedschap en doppen niet in het gedrang zouden komen.

Deze creatieve oplossing had een flink aantal voordelen: effectiever gereedschapsbeheer, een hogere productiviteit, veiligere werkomgeving en langere levensduur van het gereedschap. Dit systeem voor gereedschapsbeheer heeft nu een flink aantal toepassingen in een groot aantal kritische sectoren.

ONZE PROGRAMMA ‘S

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

FOD

FOREIGN OBJECT DAMAGE BEHOORT VANAF NU TOT HET VERLEDEN

MEER INFORMATIE
FOD

FOREIGN OBJECT DAMAGE BEHOORT VANAF NU TOT HET VERLEDEN

find out moreMEER INFORMATIE

NIEUWS EN
UPDATES

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten en aankomende evenementen.

railtex event

Snap-on Industrial op Railtex 2021

Railtex is de belangrijkste beurs voor spoorwegmaterieel, -systemen en -diensten in het Verenigd Koninkrijk. Bezoekers vinden er duizenden professionals uit de industrie op één plaats...

MEER INFORMATIE

Tool Control Pushes Food Safety to New Levels for KP Snack

Gereedschapsbeheer tilt de voedselveiligheid binnen KP Snacks naar een nog hoger niveau

KP Snacks heeft aangekondigd dat het Snap-on ‘s gereedschapsbeheer in zijn productielijn heeft geïmplementeerd...

MEER INFORMATIE

Snap-on om Autocrib in het VK te lanceren

Onze industriële verkoopautomaten zijn gebouwd als tanks en bieden een point-of-use voorraadbeheer voor industriële benodigdheden. Werknemers loggen in of scannen eenvoudig een ID-kaart...

MEER INFORMATIE

Nieuwe werkkasten voor de Land Component Mechanics

In december 2021 is gestart met het uitdelen van nieuwe individuele en mobiele werkcasussen voor alle monteurs, onderofficieren en vrijwilligers van de...

MEER INFORMATIE

ALLE NIEUWSARTIKELEN BEKIJKEN
Snap-on Advantage

Snap-On.WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PERSONEEL EN KLANTEN.

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

MEER INFORMATIE

Snap-On.WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PERSONEEL EN KLANTEN.

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

MEER INFORMATIE
Snap-on Advantage

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
Toestemming*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
Toestemming*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.