ZIE HET VERSCHIL MET Level 5

Bekijk de video om te zien hoe Snap-on oplossingen biedt zonder dat de werkzaamheden hierdoor worden opgehouden.
(Video momenteel in het Engels)

Houd zelf het overzicht over uw gereedschap

Voor technici kan zoekgeraakt gereedschap een productieve werkdag echt om zeep helpen. Daarom zorgt Snap-on er al sinds 1920 voor dat technici op een georganiseerde en productieve manier aan de slag kunnen. Nu, meer dan 100 jaar later, biedt Snap-on de meest geavanceerde vorm van gereedschapsbeheer in de industrie: Level 5 Tool Control.

Level 5 verbetert elk aspect van gereedschapsbeheer, van naadloos geïntegreerde toegangscontrole tot volledig geautomatiseerde systemen die bijhouden wie welk gereedschap heeft meegenomen en waar ze ermee aan het werk zijn. En het werkt probleemloos samen met uw werknemers, nooit tegen ze, voor minder stilstand en meer productiviteit. Op die manier kan iedereen zich concentreren op wat echt belangrijk is: het werk zelf

Tool Control

HET Snap-on Level 5 ATC-SYSTEEM WERKT IN HETZELFDE TEMPO ALS U

Open de koffer, neem het gereedschap en ga aan het werk. Bij andere systemen moet u extra handelingen uitvoeren om de activiteit te scannen of vast te leggen. Wij doen dit automatisch, zodat u geen kostbare tijd verliest en geen extra stappen hoeft te ondernemen voor nauwkeurige resultaten.

Snap-on ‘s Level 5 ATC-systeemkisten en -wagens zijn uitgerust met een bekabelde of draadloze netwerkverbinding. Dat betekent dat u de activiteit in alle Level 5 ATC-kisten en -wagens op een locatie vanaf één centrale computer in de gaten kunt houden, zonder dat u deze één voor één langs hoeft te gaan.

KENMERKEN

  • Er is geen losse scanapparatuur nodig
  • U hoeft geen RFID-tags te installeren of te vervangen
  • Geschikt voor gereedschap van elk formaat: van 1/4” schroevendraaierbitjes tot gereedschap dat net zo lang is als de lade zelf
  • Intuïtieve interface met een gebruiksvriendelijk touchscreen
  • Duidelijk hoorbare stembevestiging bij het pakken en terugplaatsen van gereedschap
  • Automatische vergrendeling
  • Fouten m.b.t. een onjuiste gereedschapspositie of niet-afgesloten lade worden medegedeeld en weergegeven

KRACHTIGE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE

Level 5 ATC-gereedschapskisten en -wagens beschikken over een bekabelde of draadloze netwerkverbinding en worden beheerd via krachtige, gebruiksvriendelijke software. De beheerder kan alle kisten en wagens in het netwerk zien, of ze nu online of offline zijn, en hun status, inclusief het aantal meegenomen stukken gereedschap, de actieve gebruikers, en de volledige geschiedenis. Systeemmeldingen worden via e-mail of sms naar leidinggevenden gestuurd. Deze meldingen kunnen worden aangepast voor zoekgeraakt of kapot gereedschap of voor kalibratievereisten.

Er kunnen aangepaste rapporten worden gemaakt over de gebruiksfrequentie van elk stuk gereedschap, de inspectie- en kalibratiedatums en andere specifieke locatievereisten.

LEVEL 5 BROCHURE DOWNLOADEN

Wat is level 5

Laat uw dag niet beheersen door gereedschap dat u niet kunt vinden. Neem opnieuw de controle over uw dag en uw gereedschap met het Snap-on Level 5 Tool Control System.

Tool Box New

Uitgezocht en geordend op basis van de behoeften van uw team.

Hoe beter georganiseerd u bent, hoe makkelijker het is om de klus in één keer goed te klaren. We beginnen met een volledige gereedschapsaudit door een Snap-on Solutioneer. Samen bepalen we hoeveel controle u nodig heeft over uw gereedschap. U kunt een gespecialiseerde gereedschapsset toevoegen die is toegespitst op uw specifieke gebruikstoepassingen, van rolkasten en kisten tot gereedschapswagens. Met goed gereedschapsbeheer kunt u de productiviteit van uw teams verbeteren, uw inventaris bijhouden, verliezen beperken en werkzaamheden standaardiseren.

Organisation - Custom Kitting

Aangepaste uitrusting

Hoe groot of klein de toepassing ook is, dankzij Snap-on ‘s robuuste, flexibele en schaalbare mogelijkheden kunnen wij u een veelzijdige reeks uitrustingen bieden: vaste, mobiele en vervoerbare sets en nog veel meer. Wij leveren sets voor allerlei toepassingen: van het onderhoud van kopieermachines tot het onderhoud en de reparatie van tanks, helikopters, boorplatforms en jumbojets. Standaard of op maat, groot of klein – vanuit ons ultramoderne uitrustingcentrum doet Snap-on het allemaal.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

Opbergsystemen

Wanneer alles goed is georganiseerd, kan uw team vinden waar het naar op zoek is en blijft uw gereedschap altijd veilig. Snap-on kan een volledige gereedschapsaudit uitvoeren. Daarbij stellen we samen vast welk opbergsysteem voldoet aan uw behoeften. Wij leveren zelfs mobiele oplossingen, zodat u uw gereedschap overal mee naartoe kunt nemen.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN
Organisation - Tool Storage

Organisation - Mobility

Mobiliteit

Soms is het nodig om uw gereedschap onderweg met u mee te nemen. Maar dat hoeft niet te betekenen dat u al uw gereedschap gewoon in een tas moet stoppen, waardoor er niets van uw geordende systeem overblijft. Met ons uitgebreide aanbod mobiele gereedschapsoplossingen, waaronder mobiele gereedschapskisten en -wagens die geschikt zijn voor allerlei weersomstandigheden en Dog Boxes, blijft u mobiel – en goed georganiseerd.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

Als uw team het gereedschap ziet dat het nodig heeft, zult u zien dat de productiviteit een boost krijgt.

Het juiste gereedschap voor een klus vinden kan flink wat tijd kosten. Wanneer gereedschap beter zichtbaar is, hebben uw technici minder tijd nodig om te vinden wat ze nodig hebben. Zoekgeraakt gereedschap wordt eerder opgemerkt en teruggebracht. Met onze selectie duidelijk zichtbare handgrepen, schuimrubberen inzetstukken in aangepaste kleuren, sorteersystemen voor gereedschapskisten en -wagens en pegboards wordt uw gereedschap niet alleen een stuk beter zichtbaar, ook de productiviteit van uw team krijgt een boost.

Visibility - Visual Control

Visual Control Cabinets

Met een Snap-on® Visual Control Cabinet (VCC) krijgt u een volledig overzicht van uw gereedschap. Zo ziet u direct of alles compleet is. Deze kasten zijn verkrijgbaar in 2 maten. Dankzij toegangscontrole met of zonder sleutel kunt u er een groot aantal stukken gereedschap veilig in opbergen. U kunt deze kasten aanpassen met optionele organisatiesystemen zoals schuimrubberen inzetstukken of pegboards. Met de optionele rolwagen of rolkast kunt u de Visual Control Cabinet dicht bij het werk zelf plaatsen, zodat uw technici altijd het juiste gereedschap bij de hand hebben.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

Veiligheid

Als iets makkelijker te zien is, zijn problemen makkelijker op te merken. Onze Visual Control Cabinets zijn uitgerust met Makrolon AR polycarbonaat vensters (hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt in de cockpits van straaljagers), zodat u uw gereedschap in één oogopslag kunt beheren, zonder dat de beveiliging ervan in het geding komt. Het gereedschap bevindt zich op borsthoogte, zodat uw team niet meer hoeft te bukken of zich in allerlei bochten hoeft te wringen – ideaal voor een ergonomische werkomgeving. Olie en gas: op boorplatforms krijgt het gereedschap voor elk dek een unieke kleur handgrepen met tefloncoating, waardoor uw team het gereedschap voor het ene dek makkelijk kan onderscheiden van dat voor een ander dek. Zo wordt het juiste gereedschap gebruikt voor de klus en krijgt de productiviteit een boost.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN
Visibility - Safety

Visibility - Compliance

Compliance

Luchtvaart – Foreign Object Debris veroorzaakt per jaar voor miljoenen euro ‘s schade aan apparatuur en personeel in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Met een Visual Control Cabinet of Storage Cage elimineert u FOD heel eenvoudig. Na het onderhoud kunnen technici er met een eenvoudige visuele inspectie zeker van zijn dat elk stuk gereedschap aanwezig is.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

Houd uw gereedschap veilig, goed geordend en in de handen van de technici die het nodig hebben.

Laat u niet beperken door het gebruik van sleutels die kwijt kunnen raken of met onbevoegden kunnen worden gedeeld. Onze gereedschapskisten en -wagens zijn voorzien van sleutelloze toegangscontrole, zodat uw teams alleen toegang hebben tot het gereedschap dat ze daadwerkelijk nodig hebben. Met onze eigen software kunt u de toegang tot de gereedschapskisten en -wagens per gebruiker beheren, waardoor zowel zelfstandige als netwerkcontrole mogelijk is.

Access Control - Safety

Veiligheid

Bij toegangscontrole draait het om beveiliging. Dat betekent dat u de toegang krijgt die u nodig heeft. Dat kan op allerlei manieren. Zo kunt u toegang verlenen op basis van tijd, gebruiker en datum. Ons systeem houdt automatisch bij wie de kist of wagen geopend heeft, en voor hoe lang. Het registreert zelfs pogingen van onbevoegden om toegang te krijgen. En met sleutelloze toegang voor beheerders hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u tijdens een werkdag niet bij uw gereedschap kan.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

Alpha Box

Alpha Box™ is een beproefde oplossing voor gereedschapsbeheer, waarbij u toegangscontrole met upgrademogelijkheden krijgt. Elke kist beschikt over sleutelloze toegang met personeelsbadges – makkelijk en veilig. Elke lade is voorzien van met CAD-software ontwikkeld schuim. Zo profiteert u van een goed geordende set gereedschap.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN
Access Control - Alpha Box

Access Control - Compliance

Compliance

Voldoen aan de industrienormen betekent dat u uw gereedschap uit de verkeerde handen moet houden. Sleutels kunnen makkelijk kwijtraken of gestolen worden. Met de sleutelloze oplossingen van Snap-on voorkomt u dat u steeds minder gereedschap overhoudt en uw team stilstaat omdat het juiste gereedschap niet beschikbaar is. Door uw technici meer verantwoordelijkheid te geven zonder dat de toegang voor geautoriseerde gebruikers wordt belemmerd, zorgen wij ervoor dat u in een handomdraai aan de regels voldoet.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

Hou bij welk gereedschap uw team gebruikt en waar, zonder de tijd uit het oog te verliezen.

Ga voor een heel nieuw niveau van asset management: meer snelheid, controle, nauwkeurigheid en kosteneffectiviteit met True-CribTM en True-SiteTM software. Snap-on ‘s Level 5 Tool Control System is slimmer dan ooit. Met de eenvoudige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke True-Crib software is een uitgebreide analyse, rapportage en inventarisatie van uw gereedschapskisten en -wagens mogelijk. True-Crib maakt gebruik van barcodescans en pratende software: de nauwkeurigste manier om gereedschap in en uit te checken. True-Site software koppelt uw Level 5 apparatuur aan elkaar, waaronder gereedschapskisten en afzonderlijke gereedschapsopbergsystemen. True-Site geeft informatie over uw inventaris, gereedschapsgebruik, gereedschapsonderhoud, locatie en meer voor nog meer zichtbaarheid en gemak.

Asset Management - True-Crib

True-Crib

Snap-on ‘s True-Crib software is eenvoudig, intuïtief en gebruiksvriendelijk. Uw team kan gereedschap makkelijker in- en uitchecken, waarbij u een uitgebreide analyse, rapportage en tracering van uw gereedschapsopslag krijgt. Het is belangrijk dat u een nauwkeurig overzicht heeft van uw gereedschap, apparatuur, uitrusting en verbruiksgoederen. Zo blijft de productiviteit van uw teams op pijl en worden werkzaamheden volgens schema afgerond. De True-Crib software fungeert als het brein achter het gereedschapsbeheer door bij te houden waar het gereedschap zich bevindt, vanaf het moment dat het wordt gepakt, totdat het weer wordt teruggelegd. En dit allemaal zonder de kosten van zoekgeraakt gereedschap en uitrustingen. Bespaar tijd en geld doordat u geen gereedschap hoeft op te sporen of aanvragen voor het vervangen van apparatuur hoeft in te dienen. Met onze True-Crib software voor het beheer van gereedschap kunt u zich gewoon richten op uw werk.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

L5 Connect

Software om al uw asset-managed toolsites met elkaar te verbinden! De L5 Connect-software maakt deel uit van het Level 5 Tool Control System en verbindt al uw asset-managed sites met elkaar. Deze software biedt maatwerk om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen! Het biedt monitoring en controle voor alle gereedschappen die gebruik maken van Automatic Tool Control (ATC) gereedschapskisten en kluisjes en verbindt deze ATC-middelen met cribs met behulp van True-Crib. Het hebben van één centraal platform voor monitoringtools en ATC-middelen is een geweldige manier om de algehele efficiëntie van een organisatie te vergroten, terwijl elk hulpmiddel in hun inventaris volledig wordt gevolgd en verantwoord. Stroomlijn het beheer van uw gereedschappen en apparatuur door onderhoudscontroles uit te voeren, gereedschapskalibratie te plannen, machtigingen in te stellen, rapporten te downloaden en te genereren, en nog veel meer.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN
L5 Connect Screen on Monitor SMALL

Fouten zijn vanaf nu verleden tijd. Geef uw productiviteit een boost en beperk het aantal fouten automatisch tot een minimum.

Wanneer er bij kritische industriële processen absoluut geen FOD- en FME-problemen mogen optreden, dan ligt de oplossing in het zoveel mogelijk beperken van menselijke fouten. Uw Snap-on® ATC (Automated Tool Control) doet dit allemaal voor u. Met onze systematische ATC-oplossingen kunt u vrijwel alles: werkzaamheden standaardiseren, productiviteit boosten, voorraad beheren, verliezen beperken, FOD onder controle houden, beveiliging verbeteren, controlesporen implementeren, verantwoordelijkheid vergroten, toezicht preventie mogelijk maken en kalibratie- en onderhoudsherinneringen instellen.

Automation - Tool Control

Automated Tool Control

Met geavanceerde digitale beeldvormingstechnologie en onze eigen software scant het Level 5 Automated Tool Control System® (ATC) de gereedschapslade en registreert het in realtime welke stukken gereedschap worden meegenomen en teruggelegd. U weet te allen tijde waar alles is, zonder dat uw technici hierdoor ook maar een seconde worden opgehouden. Het systeem weet ook wanneer gereedschap stuk is, zodat u het meteen kunt vervangen of repareren. Het is een vorm van gereedschapsbeheer die zelf hard werkt, zodat uw technici hun beste prestaties kunnen leveren.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

Veiligheid

Zoals bij elk opbergsysteem voor gereedschap staan veiligheid en beveiliging voorop. Omdat alles volledig geautomatiseerd is, kunt u erop vertrouwen dat onze ATC u vertelt wanneer er gereedschap zoek is, zodat de apparatuur waaraan u werkt veilig blijft. Daarnaast profiteert u dankzij ons geavanceerde ontwerp van een probleemloze werking. Onze ATC-batterijen zijn voorzien van geavanceerde kortsluitbeveiliging om kortsluiting of oververhitting te voorkomen.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN
Automation - Safety

Automation - Compliance

Compliance

De ATC is niet alleen ontzettend gebruiksvriendelijk. Omdat ook de kans op menselijke fouten wordt beperkt bij het inchecken, uitchecken en volgen van gereedschap, voldoet het aan de hoogste FOD- en FME-normen van al onze geautomatiseerde gereedschapsbeheersystemen.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN

Tool Crib

Het ATC Portal is een geavanceerde oplossing voor geautomatiseerde gereedschapsproblemen en retourzendingen in bestaande magazijnen. Dit systeem maakt gebruik van RFID-technologie van klasse 1 Gen 2, compleet met fotobundelsensoren en een elektronisch gestuurde gateway, waardoor 24/7 beschikbaarheid met beveiliging en verantwoording wordt gegarandeerd. Het 19-inch aanraakscherm met hoge resolutie biedt een gebruiksvriendelijke interface voor meer zekerheid over de artikelidentificatie, zelfs tot aan specifieke serienummers. Met een nooddeurontgrendeling en de mogelijkheid om tags opnieuw toe te wijzen, biedt de ATC Portal een uitgebreide ervaring voor het volgen van de voorraad. Bekabelde en draadloze netwerkmogelijkheden, een RFID-lezer en twee RF-antennes zorgen voor een naadloze integratie in elke bestaande installatie. Of het nu gaat om trackingtools, apparatuur of andere activa, de ATC Portal biedt ongeëvenaarde efficiëntie en controle.

PRODUCTSPECIFICATIES BEKIJKEN
AUTO CRIB Inteliport SNAP ON Branding 2 small
Custom Tools shutterstock 106635818 uai

OP MAAT.GEORGANISEERD.GEOPTIMALISEERD.

U kent uw werkveld beter dan wie dan ook.

Daarom kunt u met Snap-on alle functies van uw opbergoplossing aanpassen aan elke industriële omgeving of elk industrieel proces. Kies de gewenste breedte, hoogte, lades, kleur, indeling en meer.

Wat uw specificaties ook zijn, onze opbergsystemen zijn robuust en veilig. Duurzame beveiligingsvoorzieningen vormen de kern van elk ontwerp. Het is alles wat u nodig heeft voor de werkruimte die precies aan uw behoeften voldoet.

SPECIALE SETS

Wij werken nauw met u samen om de optimale gereedschapsset voor uw onderhoudsprogramma samen te stellen. U krijgt de set die u nodig heeft. De set die u wilt. En dat is het belangrijkste. Het gaat erom dat aan uw individuele behoeften wordt voldaan.

Pijlersets. Dit zijn vooraf samengestelde sets, die speciaal voor een bepaald soort vliegtuig of een specifieke missie zijn ontwikkeld. We hebben de ervaring. We hebben de knowhow. Geen vragen, geen zorgen. Pak het gereedschap en ga aan de slag.

PERSOONLIJKE OPLOSSINGEN WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Elke klus vereist weer ander gereedschap. Snap-on biedt een ongekend niveau van maatwerk, waarmee we aan uw individuele eisen kunnen voldoen.

Als u op zoek bent naar het juiste gereedschap voor een klus, bent u bij ons aan het juiste adres, van aangepaste gereedschapssets tot de ontwikkeling van nieuw gereedschap op maat voor uw specifieke probleem.

ONZE VIJFSTERRENAANPAK VOOR SETS OP MAAT

Talloze mogelijkheden voor het ordenen van gereedschap: tassen, schaduwborden, silhouetstickers, schuimrubberen inzetstukken voor draagbare kisten, aangepast kofferschuim voor lades en nog veel meer. Wanneer alles goed is georganiseerd, krijgt de productiviteit een boost.

Beheer komt na organisatie. Of u nu op zoek bent naar eenvoudig visueel beheer of een programma dat voldoet aan de eisen van FOD en FME, wij kunnen een beheerprogramma op maat maken voor bijna elke behoefte met ons Level 5 Tool Control aanbod.

Heeft u gereedschap nodig dat niet in ons standaardassortiment zit? Dat is echt geen probleem. Wij zoeken het juiste gereedschap en integreren het in uw uitrusting.

Bij Snap-on kunnen we uw gereedschap met een laser graveren zodat het overeenkomt met uw identificatiesysteem. Het maakt niet uit of u een ets voor een speciale set of serienummers op uw gereedschap wil hebben.

Soms heeft u gewoon iemand nodig die de inventaris op locatie controleert, bijwerkt en aanvult. Snap-on ondersteunt u bij al uw gereedschapsbehoeften.

ONZE PROGRAMMA ‘S

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

NIEUWS EN
UPDATES

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten en aankomende evenementen.

AERO featured2024 1 uai

Snap-on Industrieel bij AERO Friedrichshafen 2024

The world‘s leading trade show for general aviation celebrates its 30th anniversary this year. Discover what direction developments in the General Aviation industry are going at the AERO…

Read More

Tool Control Pushes Food Safety to New Levels for KP Snack

Gereedschapsbeheer tilt de voedselveiligheid binnen KP Snacks naar een nog hoger niveau

KP Snacks heeft aangekondigd dat het Snap-on ‘s gereedschapsbeheer in zijn productielijn heeft geïmplementeerd...

Read More

Aircarft Sponsorship Snap on Industrial 4

Wij helpen een Fokker F27 te restaureren

Bij Snap-on Industrial zijn we er trots op dat we een ambitieus project in Nederland ondersteunen om een ​​vintage Fokker F27 te restaureren en weer de lucht in te krijgen.

Read More

965A6163 LR uai

Het nieuw verbeterde gereedschapsbeheersysteem van Snap-On – gegelanceerd op het prestigieuze Red Bull Racing-hoofdkantoor in Milton Keynes

Met genodigden uit onder meer de energieopwekkings-, lucht- en ruimtevaart- en spoorwegindustrie biedt het verbeterde productassortiment van Snap-on nu een volledig verbonden ervaring, aangedreven door de modernste software om teams te helpen sneller en slimmer dan ooit tevoren te werken.

Read More

ALLE NIEUWSARTIKELEN BEKIJKEN

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.