NIET BANG VOOR EEN UITDAGING

Sioux Tools levert al sinds 1914 productieve oplossingen voor pneumatisch gereedschap.
(Video momenteel in het Engels)

Sioux history

EEN SUCCESVOLLE GESCHIEDENIS

Een legendarisch elektrisch gereedschapsmerk van Amerikaanse makelij dat is opgericht in 1914 om te voorzien in de groeiende productie- en fabricagebehoeften van een groeiend Amerika.

Sioux houdt zich onafgebroken bezig met het ontwikkelen van betere oplossingen om gebruikers te helpen bij het vasthouden, gebruiken en onderhouden van hun elektrisch gereedschap. Daardoor gaat Sioux elektrisch gereedschap langer mee en werkt het beter in fabricage-, reparatie- en assemblageprocessen. In de loop der jaren hebben tienduizenden gebruikers ervaren wat het elektrische gereedschap van Sioux zo goed maakt: het staat zijn mannetje in de zwaarste gebruiksomgevingen.

Als u vandaag de dag iets ziet wat beschermt, vervoert of aandrijft, dan maakt het elektrische gereedschap van Sioux waarschijnlijk deel uit van het team dat het heeft gemaakt.

MISSIE

Kwaliteitsproducten leveren en service verlenen die de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Preloader
 • 1914

  Sioux Tools heeft een lange en trotse geschiedenis die in het teken staat van innovatie en heeft daarmee een belangrijke bijdrage gegeven aan de gereedschapsindustrie.

   

  Het bedrijf werd in november 1914 opgericht door de Zweedse gereedschapsmaker Oscar Albertson en de kantoormedewerker Harold Jacobson. Ze wilden de “beste machine- en gereedschapswerkplaats” worden. Sioux is sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwde partner in talloze verschillende industriële en productiesectoren.

 • 1917

  Oorspronkelijk heette het bedrijf Albertson & Company. De eerste gefabriceerde artikelen waren zuigerveren, bougies en een gasbespaarder.

   

  Ze breidden hun assortiment al snel uit en drukten daarmee hun stempel op de markt. Oorspronkelijk heette het bedrijf Albertson & Company. De eerste gefabriceerde artikelen waren zuigerveren, bougies en een gasbespaarder. Ze breidden hun assortiment al snel uit en drukten daarmee hun stempel op de markt.

 • 1958

  In de jaren 20 bracht het bedrijf een revolutie teweeg in de gereedschapsindustrie met de introductie van enkele van de allereerste stukken elektrisch handgereedschap.

   

  In 1958 verstevigde het bedrijf zijn positie als marktleider door zijn eerste luchtgereedschap te ontwerpen en te produceren.

 • 1994

  In 1994 sloot Sioux Tools zich aan bij Snap-on Incorporated, waarmee Snap-on ‘s toch al ruime assortiment nog verder werd uitgebreid met industrieel elektrisch gereedschap.

   

  De productlijnen omvatten hand- en elektrisch gereedschap, diagnose- en werkplaatsapparatuur, opbergproducten voor gereedschap, diagnosesoftware en andere oplossingen voor allerlei sectoren: transport, industrie, overheid, onderwijs, landbouw en andere commerciële toepassingen, waaronder de bouw en de elektriciteitssector.

 • Heden

  Vandaag de dag zijn aan Sioux Tools meer dan 100 patenten toegekend. Door zijn lange geschiedenis van innovatie, vindingrijkheid en inzicht heeft het gereedschap van Sioux zich een onmisbare plek weten te verwerven in de uitrusting van professionals, omdat ze weten dat ze erop kunnen vertrouwen.

   

  Ons streven naar voortdurende ontwikkeling op het gebied van ergonomie en innovatieve ontwerpen zorgt ervoor dat wij nog vele jaren aan de behoeften van professionals zullen voldoen. Ook vandaag de dag blijven wij ernaar streven te voldoen aan de wens van onze stichter: om “de beste ter wereld” te zijn.

SPEERPUNTEN

INDUSTRIEEL GEREEDSCHAP

Sioux Tools staat over de hele wereld bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Ons uitgebreide en steeds groeiende assortiment industrieel elektrisch gereedschap is ontworpen om elke klus makkelijker, veiliger en efficiënter te maken. Wij maken gereedschap dat voldoet aan de veeleisende specificaties van de hedendaagse industriële fabricage-, assemblage- en afwerkingsbehoeften. Onze industriële gereedschapsreeks is ongeëvenaard op het gebied van prestaties, vakmanschap en algehele kwaliteit.

Sioux 02 uai
Sioux 01 uai

WE ONTWERPEN GEREEDSCHAP OP BASIS VAN DE TOEPASSING

Sioux is een innovatieve producent die gereedschap ontwerpt voor unieke toepassingen. Dankzij het exclusieve handgreepontwerp in de vorm van een Z beschikken fabrikanten over gereedschap waarmee ze in uiterst kleine ruimtes kunnen werken, maar dat toch het volledige vermogen van industrieel gereedschap levert.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Nieuwe fabricagetechnieken brengen nieuwe eisen met zich mee waaraan met conventioneel luchtgereedschap niet kan worden voldaan. Sioux Tools is klaar om aan deze behoeften te voldoen door onze engineeringtechnologie te combineren met de laatste innovaties en technologische vooruitgang in de elektrische gereedschapssector.

Wij kijken of er behoefte is aan een nieuw stuk gereedschap. Ons Sioux team van technici en ontwerpers gaat dan aan de slag om een zo efficiënt en veelzijdig mogelijk stuk gereedschap te ontwerpen en maken. Wij werken voortdurend aan de uitbreiding van ons productaanbod, maar die nieuwe producten moeten wel aan onze hoge verwachtingen voldoen.

Onze uitgebreide ervaring op het gebied van ontwerp, onderzoek en ontwikkeling heeft aangetoond dat we kwaliteitsgereedschap kunnen maken en daar dan ook altijd naar streven.

Sioux 03 uai
Sioux 04 uai

CONTINUE KWALITEITSCONTROLE

Elk Sioux product ondergaat strenge prestatietests, van het ontwerp tot de productassemblage en verpakking om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze eigen hoge normen en aan de eisen van onze klanten.

Alleen de beste materialen worden gebruikt voor de productie en geen enkel stuk gereedschap verlaat onze fabriek zonder grondig te zijn getest. Zo weten we zeker dat ze voldoen aan de kwaliteitsnormen van Sioux. We hebben onze reputatie opgebouwd met de productie van toonaangevend industrieel gereedschap.

KRACHTIG GEREEDSCHAP

SIOUX Tools

Sioux Tools staat over de hele wereld bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Onze uitgebreide en voortdurend groeiende reeks industriële elektrische gereedschappen is ontworpen om elke klus makkelijker, veiliger en efficiënter te maken. Wij maken gereedschap dat voldoet aan de veeleisende specificaties van de hedendaagse industriële fabricage-, assemblage- en afwerkingsbehoeften.

Force

Sioux Tools ontwerpt gereedschap op basis van de toepassing. Veel bedrijven hebben behoefte aan krachtig gereedschap, dat niet aan de constante eisen van industriële toepassingen onderhevig is. Om aan deze eisen te voldoen, heeft Sioux de Force reeks ontwikkeld. De Force productreeks is in de eerste plaats ontworpen voor de onderhoudssector en productie ondersteunende functies; Maar dankzij de kwaliteit van dit gereedschap kan het ook buiten typische ondersteunende toepassingen worden gebruikt en kunt u ze inzetten in veel van uw productieprocessen.

Sioux Tools

SIOUXINDUSTRIEEL LUCHTGEREEDSCHAP

De hoogst gewaardeerde productiviteitsoplossingen in de industrie.

Sioux ‘s luchtgereedschap vertegenwoordigt een buitengewone waarde. Het combineert geweldige prestaties, lichte ergonomische ontwerpen en uitzonderlijke duurzaamheid. Snap-on Industrial biedt een groot en divers assortiment Sioux gereedschap, speciaal voor de industrie.

SIOUX CATALOGUS BEKIJKEN
SIOUX Catalogue2
SIOUX FORCE Catalogue

SIOUXForce Tools Serie

De hoogst gewaardeerde productiviteitsoplossingen in de industrie.

Force Tools zijn ontworpen als aanvulling op de duurzaamheid en prestaties van onze industriële productlijn.

 • Boren
 • Assemblage
 • Schuren
 • Afwerking
 • Percussief
 • Specialistisch
 • Accessoires
Force Tools CATALOGUS BEKIJKEN

ONZE PROGRAMMA ‘S

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

FOD

FOREIGN OBJECT DAMAGE BEHOORT VANAF NU TOT HET VERLEDEN

MEER INFORMATIE
FOD

FOREIGN OBJECT DAMAGE BEHOORT VANAF NU TOT HET VERLEDEN

MEER INFORMATIE

NIEUWS EN
UPDATES

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten en aankomende evenementen.

AERO featured2024 1 uai

Snap-on Industrieel bij AERO Friedrichshafen 2024

The world‘s leading trade show for general aviation celebrates its 30th anniversary this year. Discover what direction developments in the General Aviation industry are going at the AERO…

Read More

Tool Control Pushes Food Safety to New Levels for KP Snack

Gereedschapsbeheer tilt de voedselveiligheid binnen KP Snacks naar een nog hoger niveau

KP Snacks heeft aangekondigd dat het Snap-on ‘s gereedschapsbeheer in zijn productielijn heeft geïmplementeerd...

Read More

Aircarft Sponsorship Snap on Industrial 4

Wij helpen een Fokker F27 te restaureren

Bij Snap-on Industrial zijn we er trots op dat we een ambitieus project in Nederland ondersteunen om een ​​vintage Fokker F27 te restaureren en weer de lucht in te krijgen.

Read More

965A6163 LR uai

Het nieuw verbeterde gereedschapsbeheersysteem van Snap-On – gegelanceerd op het prestigieuze Red Bull Racing-hoofdkantoor in Milton Keynes

Met genodigden uit onder meer de energieopwekkings-, lucht- en ruimtevaart- en spoorwegindustrie biedt het verbeterde productassortiment van Snap-on nu een volledig verbonden ervaring, aangedreven door de modernste software om teams te helpen sneller en slimmer dan ooit tevoren te werken.

Read More

ALLE NIEUWSARTIKELEN BEKIJKEN
Snap-on Advantage

Snap-On.WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PERSONEEL EN KLANTEN.

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

MEER INFORMATIE

Snap-On.WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PERSONEEL EN KLANTEN.

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

MEER INFORMATIE
Snap-on Advantage

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.