STRAKKER BUDGETTEN VERSTERKEN BEHOEFTE AAN EFFICINT GEREEDSCHAPBEHEER

AUGUSTUS, SEPTEMBER, OKTOBER 2021

Aangezien engineeringmanagers in de windenergie-industrie streven naar verbeterde productiviteit, vaak met minder bekwame handen en krappere budgetten, worden de voordelen van professionele gereedschapsopslag en -beheer sterker dan ooit.

Niveau 5 managementsysteem

Hoe handig zou het zijn als alle werkplaatsgereedschappen vanuit één centraal punt te volgen zijn? Snap-on Industrial’s geautomatiseerde systeem voor totaal activabeheer van Snap-on Industrial brengt orde op elke werkplek, waardoor ingenieurs en technici weten waar ze elk gereedschap kunnen vinden wanneer ze het nodig hebben, wat tijd bespaart en stress verlicht.

Het biedt volledige rapporten over alles wat managers of supervisors in de gaten moeten houden. Ze worden zelfs geïnformeerd wanneer een gereedschap moet worden bijgevuld of besteld. En dan is er de FOD. De dreiging van schade door vreemde voorwerpen is een reëel en aanwezig gevaar, zowel op als offshore. Door Snap-on Level 5 te gebruiken, wordt het risico op menselijke fouten geminimaliseerd, omdat geautomatiseerde gereedschapsbesturing elk gereedschap voortdurend per gebruiker volgt, zonder barcodes, scanners, RFID-tags of andere add-ons. Door te detecteren welke gereedschappen zijn verwijderd of geretourneerd, biedt het een sterke en betrouwbare bescherming tegen FOD.

Aviation Aerospace Header
TIGHTER BUDGETS WIND ENERGY October 2021 featured

Netwerk klaar

Level 5 ATC-boxen zijn klaar voor het netwerk, met behulp van Ethernet of draadloze verbinding. Ze zijn ook uitgerust met sleutelloze toegangscontrole, waardoor gebruikers veilig toegang hebben.

De beheerder kan alle boxen op het netwerk bekijken, of ze nu online of offline zijn, en de status van elke box zien, inclusief het aantal uitgegeven tools, actieve gebruikers identificeren en de hele geschiedenis bekijken. Systeemwaarschuwingen, zoals e-mails aan supervisors, kunnen worden aangepast voor verloren of kapotte gereedschappen of kalibratievereisten.

Er kunnen rapporten worden gemaakt over de gebruiksfrequentie, inspectie- en kalibratiedatums van elk gereedschap en over andere specifieke locatievereisten.

Tijdbesparend voordeel

Richard Packham, Director UK & Europe voor Snap-on Industrial:

“Het geautomatiseerde systeem van Snap-on tilt gereedschapsbeheer naar een geheel nieuw niveau. De mogelijkheid om meerdere boxen vanaf één centrale computer te monitoren biedt een enorm tijdbesparend voordeel.”

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.