SNAP-ON'S LEVEL 5 ASSET MANAGEMENTSYSTEEM IS NETWERKKLAAR

JULI, AUGUSTUS, SEPTEMBER 2021

Terwijl engineeringmanagers omgaan met niet-aflatende druk om een ​​hogere productiviteit te leveren, vaak met minder bekwame handen en krappere budgetten, worden de voordelen van professionele gereedschapsopslag en -beheer sterker dan ooit.

Snap-on Industrial’s Level 5 ™ geautomatiseerde totale activabeheersysteem brengt orde op elke werkplek, waardoor ingenieurs en technici precies weten waar ze elk gereedschap kunnen vinden dat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben, wat tijd bespaart en stress verlicht.

Snap-on Tool Boxes

Hoe handig zou het zijn als alle waardevolle tools van onze werkplaats vanuit één centraal punt kunnen worden gevolgd? Snap-on’s Level 5™ systeem maakt dat mogelijk. Het biedt volledige rapporten over alles wat managers of supervisors nodig hebben om toezicht te houden. Ze worden zelfs geïnformeerd wanneer een gereedschap moet worden bijgevuld of besteld.

En dan is er de FOD. De dreiging van schade door vreemde voorwerpen is een reëel en aanwezig gevaar in veel technische werkplaatsen. Het gebruik van Snap-on Level 5 ™ minimaliseert het risico op menselijke fouten, omdat geautomatiseerde gereedschapscontrole elk gereedschap constant volgt en detecteert welke gereedschappen zijn verwijderd of geretourneerd, waardoor een betere bescherming tegen FOD wordt gegarandeerd.

Ontworpen om automatisch individuele tools per gebruiker te volgen zonder barcodes, scanners, RFID-tags of andere add-ons, het systeem werkt met de snelheid die de gebruikers eisen. Andere systemen vereisen extra stappen om activiteiten te scannen of te loggen.

Het Snap-on-systeem doet dit automatisch, zodat gebruikers tijd besparen en niet afhankelijk zijn van andere stappen om nauwkeurige resultaten te garanderen. Snap-on’s Level 5™ ATC-boxen zijn klaar voor het netwerk, met behulp van Ethernet of een draadloze verbinding.

Dat stelt gebruikers in staat om de activiteit op alle Level 5 ™ -boxen op hun locatie vanaf één centrale computer te bekijken, waardoor de tijdrovende noodzaak wordt vermeden om elke doos te inspecteren.

Zegt Richard Packham, Director UK & Europe voor Snap-on Industrial:

“Het geautomatiseerde systeem van Snap-on tilt assetmanagement naar een geheel nieuw niveau. De mogelijkheid om meerdere dozen vanaf één centrale computer te monitoren biedt een enorm voordeel voor engineeringmanagers”

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.