Snap-on hielp een bedrijf in Zweden dat het slachtoffer werd van brandstichting.

GroundZero4WD werd het slachtoffer van brandstichting. Wij stuurden ze een selectie gereedschap om ze weer op de been te helpen.

Dit was de reactie van GroundZero4WD op Instagram:

Nou, kerstmis kwam wel erg vroeg dit jaar! We staan echt versteld van de vrijgevigheid van de mannen bij @snapon_official. Een paar weken geleden postte ik op mijn eigen pagina een vrij persoonlijk verhaal over het verlies van een aantal zeer speciale stukken Snap-on gereedschap die Björn had. Ik heb het op mijn pagina gepost, omdat het erg persoonlijk was. Maar de mannen van Snap-on zagen die post en namen contact op. We kregen veel meer medeleven en begrip dan ik van zo ‘n groot bedrijf had verwacht, maar na een kort gesprekje gaf ik ze onze adresgegevens en gisteren kwam dit ongelooflijke pakket aan. Ik denk dat we allemaal even enthousiast waren over het gereedschap als Charlie hier (maar dan misschien met iets minder kabaal), maar wat een ongelooflijk geschenk. Ik wil Richard in het bijzonder bedanken. Hij nam contact met ons op en stuurde het gereedschap. We zijn echt enorm dankbaar mannen, heel erg bedankt. 🙏

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.