SNAP-ON INDUSTRIAL OM AUTOCRIB-ASSORTIMENT AAN TE BIEDEN IN HET VK


Kom naar deFARNBOOUGH INTERNATIONALE AIRSHOW18 – 22 JULI


INTELLIPORT® LITE  |  AUTOLOCKER® FX  |  ROBOCRIB® TX750  |  NU BESCHIKBAAR

HET AUTOCRIB-VOORDEEL

Onze industriële verkoopautomaten zijn gebouwd als tanks en bieden een point-of-use voorraadbeheer voor industriële benodigdheden.

Werknemers loggen in of scannen eenvoudig een ID-kaart om items uit te geven of terug te sturen. Het industriële verkoopsysteem doet de administratie automatisch, net als een bediende van een gereedschapswieg, het kan zelfs de producten voor u nabestellen!


SLASH INVENTARISKOSTEN

We helpen het verbruik tot 40% te verminderen, de transportkosten te verlagen en verantwoording af te leggen, zodat het verbruik nooit uit de hand loopt.

VERHOOG DE PRODUCTIVITEIT VAN DE WERKNEMER

Gedecentraliseerde afgifte van POU’s is efficiënter dan de locatie van een enkele gereedschapswieg, waardoor kortere wachttijden en een betere voorraadtracering mogelijk zijn.

AUTOMATISEER HET INKOOPPROCES

Onze oplossingen kunnen automatisch inkooporders samenstellen en deze elektronisch naar meerdere leveranciers sturen op vooraf bepaalde bestelpunten.

BIEDEN BEST IN-CLASS ONDERSTEUNING

Onze 24/7 ondersteuning heeft een oplospercentage van 98%. Ons ondersteuningsportaal bevat livechat en een kennisbank van meer dan 1.000 artikelen.

HET GROOTSTE ASSORTIMENT AAN PROBLEMEN OPLOSSEN

Onze verscheidenheid aan modellen zorgt voor schaalbaarheid en maatwerk. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing voor u.

STANDARDISEER UWBEDRIJFSPROCES

Wanneer u voorraadbeheer automatiseert met een industriële automaat, kunt u best practices in het hele bedrijf repliceren.

Dit is de meest uitgebreide manier om lean voorraadbeheer efficiënt en effectief te implementeren.

Met een gestandaardiseerd proces en relevante voorraadinformatie kunt u: beter bieden op vacatures van klanten, inzicht krijgen in uw werkelijke workflow, defecte partijgestuurde artikelen traceren voor terugroepacties en voorraadniveaus voorspellen op basis van de werkelijke vraag. Je weet altijd welk item ze hebben meegenomen, wanneer ze het hebben meegenomen, voor welke baan het is gebruikt en hoeveel er zijn meegenomen. Met een compleet voorraadbeheersysteem weet u op elk moment waar uw gehele voorraad zich bevindt.

CAPACITEIT. SNELHEID. FLEXIBILITEIT

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.