railtex event

Snap-on Industrial op Railtex 2021.

7 tot 9 september 2021   |   Stand B10   |   NEC, Birmingham

Railtex is de belangrijkste beurs voor spoorwegmaterieel, -systemen en -diensten in het Verenigd Koninkrijk. Bezoekers vinden er duizenden professionals uit de industrie op één plek, met bedrijven die actief zijn op het gebied van infrastructuur en rollend materieel.

De Railtex- en Infrarail-beurzen zijn al meer dan 20 jaar een groot succes binnen de spoorwegensector. Vanaf 2021 hosten ze samen de ultieme beurs voor de hele industrie. Het Britse spoorwegennet wordt aanzienlijk verbeterd. In de komende vijf jaar zal hiervoor meer dan 48 miljard pond worden uitgetrokken. Talrijke grote nieuwe spoorwegprojecten, zoals HS2, The Great North Rail Project, Crossrail 2 en de TFL Four Lines Modernisation, waarmee miljarden ponden gemoeid zijn, zijn al in uitvoering of staan op de planning.


Over het evenement

Railtex is de place to be voor bedrijven die vandaag de dag actief zijn in de bloeiende spoorwegindustrie. De 15e editie van Railtex vindt plaats in hallen 11 en 12. Infrarail vindt van 7-9 september 2021 plaats in het NEC van Birmingham.

De belangrijkste Britse evenementen op de spoorwegkalender hosten samen de ultieme beurs voor de spoorwegindustrie. Het evenement biedt bedrijven die actief zijn op het gebied van infrastructuur en rollend materieel een unieke kans om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen, nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en deel uit te maken van de belangrijkste spoorwegbeurs van het jaar.

Railtex / Infrarail 2021 – We bundelen de krachten om de toekomst van het Britse spoor vorm te geven

MEER INFORMATIE

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.