Nieuw ATC-Portaal

GEAVANCEERDE ERVARING VOOR HET BIJHOUDEN VAN VOORRADEN MET ZELFSERVICE

AUTO CRIB Inteliport SNAP ON Branding 2 small

BIEDT EEN VEILIGE, NAUWKEURIGE EN FLEXIBELE SELFSERVICE-INVENTARISTRACKING-ERVARING

Een kant-en-klaar systeem van radiofrequentie-identificatielezers (RFID) geplaatst op een knelpunt om de beweging van RFID-tags in en uit een gecontroleerd gebied te volgen.

Het portaal is de perfecte oplossing voor toepassingen waarbij een groot aantal artikelen moet worden uitgegeven of waar er veel grote of omvangrijke artikelen zijn en een uitstekende keuze voor kleinere opslagruimtes en kribben.

Het is uitstekend geschikt voor kribben met veel verkeer, omdat meerdere werknemers tegelijkertijd kunnen ‘winkelen’, waardoor lange rijen bij de gereedschapsbak worden geëlimineerd.

Verkoop en volg eenvoudig een onbeperkt aantal artikelen in alle verschillende soorten, maten en vormen met behulp van de Snap-on Portal.

automated small dutch

Door gebruik te maken van RFID-technologie kan het portaal een onbeperkt aantal inventarisitems beheren via een geautomatiseerde gateway.

control small dutch

Gemakkelijk te installeren in elke bestaande gereedschapsbak of opslagruimte, waardoor u controle heeft over uw inventaris.

vend track small dutch

Eenvoudig als in- en uitchecken. Het systeem volgt de uitgifte en retournering van verschillende soorten, maten en vormen artikelen.

VIDEO

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.