965A6163 LR

Met genodigden uit onder meer de energieopwekkings-, lucht- en ruimtevaart- en spoorwegindustrie biedt het verbeterde productassortiment van Snap-on nu een volledig verbonden ervaring, aangedreven door de modernste software om teams te helpen sneller en slimmer dan ooit tevoren te werken.

Wanneer elke seconde een verschil maakt, is de behoefte aan een gestroomlijnd gereedschapsbeheersysteem dat naadloos werkt en tegelijkertijd tijd en geld bespaart urgenter dan ooit.

Op een snel veranderende werkplek waar meerdere technici meerdere gereedschappen in en uit uw winkels controleren, kan het hebben van geautomatiseerde beveiligingen de efficiëntie verbeteren, verlies en schade minimaliseren en volledige gemoedsrust bieden.

Het uitgebreide assortiment omvat nu de transformatieve ATC Portal- en True-Crib™-software, evenals de volgende generatie van de ATC Box en Locker, allemaal aangedreven door de geavanceerde L5 Connect-software.

Beschouw de geüpgradede L5 Connect-software van Snap-on als het commandocentrum van uw bedrijf: één enkel platform en één enkele bron van waarheid die elk contactpunt bijhoudt dat managers, supervisors en technici moeten kennen.

De technologie biedt volledig aanpasbare dashboards, is nog eenvoudiger in gebruik, veiliger en kan nu worden aangepast aan de specifieke vereisten van elke organisatie.
Doordat L5 Connect elk Snap-on-gereedschap en beheersysteem verenigt, kunnen alle gebruikers elk gereedschap volgen, schade registreren, opnames en retouren monitoren en inzichtelijke rapporten genereren. Een volledig geautomatiseerd systeem, de nieuwste generatie ATC’s van Snap-on, die parallel met L5 Connect worden gebruikt, minimaliseert het risico op menselijke fouten, bespaart tijd en verbetert de veiligheid.

“De Fokker F27 is een legendarisch vliegtuig en we zijn blij dat we een toegewijd team van ingenieurs en technici kunnen helpen hun doel te bereiken”, zegt Richard Packham, Snap-on Industrial’s Director, UK & Europe. “Snap-on heeft een lange geschiedenis in de lucht- en ruimtevaart, dus het ondersteunen van dit geweldige restauratieproject past goed bij ons.”

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.