Het Level 5-toolbesturingssysteem van Snap-on

Aangezien engineeringmanagers in de olie- en gasindustrie omgaan met niet-aflatende druk om verbeterde productiviteit te leveren, vaak met minder bekwame handen en krappere budgetten, worden de voordelen van professionele gereedschapsopslag en -beheer sterker dan ooit.

Snap-on Industrial’s Level 5™ geautomatiseerde totale activabeheersysteem schept orde op elke werkplek, waardoor ingenieurs en technici om precies te weten waar ze elk gereedschap kunnen vinden dat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben, wat tijd bespaart en stress verlicht.

Hoe handig zou het zijn als alle waardevolle tools van uw werkplaats vanaf één centraal punt kunnen worden gevolgd? Snap-on Level 5-systemen maken dat mogelijk. Het biedt volledige rapporten over alles wat managers of supervisors in de gaten moeten houden. Ze worden zelfs geïnformeerd wanneer een gereedschap moet worden bijgevuld of besteld.

Snap-on Tool Boxes
Automation - Compliance

En dan is er de FOD. De dreiging van schade door vreemde voorwerpen is een reëel en aanwezig gevaar, zowel op als offshore. Het gebruik van Snap-on Level 5 minimaliseert het risico op menselijke fouten, aangezien geautomatiseerd tool control volgt constant elk gereedschap en detecteert welke gereedschappen zijn verwijderd of geretourneerd, wat zorgt voor een betere bescherming tegen FOD. tool control volgt constant elk gereedschap en detecteert welke gereedschappen zijn verwijderd of geretourneerd, wat zorgt voor een betere bescherming tegen FOD.

Ontworpen om automatisch individuele tools per gebruiker te volgen, zonder barcodes, scanners, RFID-tags of andere add-ons, werkt het systeem met de snelheid die de gebruikers eisen. Andere systemen vereisen extra stappen om activiteiten te scannen of te loggen. Het Snap-on-systeem doet dit automatisch, zodat gebruikers geen tijd verspillen en niet afhankelijk zijn van andere stappen om nauwkeurige resultaten te garanderen.

Snap-on’s Level 5™ ATC-boxen zijn klaar voor het netwerk, met behulp van Ethernet of een draadloze verbinding. Zij zijn ook uitgerust met Keyless Access Control, waardoor gebruikers het gemak van toegang hebben dat ze nodig hebben, maar met ingebouwde beveiliging. Richard Packham, Director UK & Europe voor Snap-on Industrial, zegt: “Het geautomatiseerde systeem van Snap-on brengt gereedschapsbeheer naar een geheel nieuw niveau. De mogelijkheid om meerdere boxen vanaf één centrale computer te monitoren biedt een enorm tijdsbesparingsvoordeel.uitgerust met Keyless Access Control, waardoor gebruikers het gemak van toegang hebben dat ze nodig hebben, maar met ingebouwde beveiliging.

Richard Packham, Director UK & Europe voor Snap-on Industrial, zegt: “Het geautomatiseerde systeem van Snap-on brengt gereedschapsbeheer naar een geheel nieuw niveau. De mogelijkheid om meerdere boxen vanaf één centrale computer te monitoren biedt een enorm tijdsbesparingsvoordeel.

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.