Autocrib

HET AUTOCRIB-VOORDEEL

Onze industriële verkoopautomaten zijn gebouwd als tanks en bieden een point-of-use voorraadbeheer voor industriële benodigdheden. Werknemers loggen in of scannen eenvoudig een ID-kaart om items uit te geven of terug te sturen. Het industriële verkoopsysteem houdt de administratie automatisch bij, net als een bediende van een gereedschapswieg, het kan zelfs de producten voor u nabestellen!

vending

WAT MAAKT INDUSTRILE AUTOMATEN ANDERS?

  • Speciaal gebouwd voor industriële omgevingen.
  • Krachtige voorraadbeheersoftware.
  • Geen contante transacties. Medewerkers loggen in met hun bestaande medewerkersbadge.
  • Gebruikersinterface ontworpen om complexe voorraadtransacties eenvoudig te maken.
  • Flexibiliteit om een ​​breed scala aan artikeltypes en duizenden SKU's af te geven.
  • Vereist geen herverpakking.
  • U kunt artikelen terugbrengen naar de dispenser-automaat.

STANDARDISEER UW BEDRIJFSPROCES

Wanneer u voorraadbeheer automatiseert met een industriële automaat, kunt u best practices in het hele bedrijf repliceren.

Dit is de meest uitgebreide manier om lean voorraadbeheer efficiënt en effectief te implementeren.

Met een gestandaardiseerd proces en relevante voorraadinformatie kunt u: beter bieden op opdrachten van klanten, uw echte workflow begrijpen, defecte partijgestuurde artikelen traceren voor terugroepacties en voorraadniveaus voorspellen op basis van de werkelijke vraag.

Je weet altijd welk item ze hebben meegenomen, wanneer ze het hebben meegenomen, voor welke baan het is gebruikt en hoeveel er zijn meegenomen. Met een compleet voorraadbeheersysteem weet u op elk moment waar uw gehele voorraad zich bevindt.

We helpen het verbruik tot 40% te verminderen, de transportkosten te verlagen en verantwoording af te leggen, zodat het verbruik nooit uit de hand loopt.

Gedecentraliseerde POU-uitgifte is efficiënter dan de locatie van een enkele gereedschapswieg, waardoor kortere wachttijden en een betere voorraadtracering mogelijk zijn.

Onze oplossingen kunnen automatisch inkooporders samenstellen en deze elektronisch naar meerdere leveranciers sturen op vooraf bepaalde bestelpunten.

Onze 24/7 ondersteuning heeft een oplospercentage van 98%. Ons ondersteuningsportaal bevat livechat en een kennisbank van meer dan 1.000 artikelen.

Onze verscheidenheid aan modellen zorgt voor schaalbaarheid en maatwerk. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing voor u.


Inteliport 1

INTELLIPORT® LITE

De IntelliPort® Lite is een kant-en-klaar systeem van radiofrequentie-identificatielezers (RFID) die op een knelpunt worden geplaatst om de beweging van RFID-tags in en uit een gecontroleerd gebied te volgen.

De IntelliPort® Lite is een uitstekende keuze voor kleinere opslagruimten en ledikanten. U zult merken dat de IntelliPort® Lite de perfecte oplossing is voor toepassingen waarbij een groot aantal artikelen moet worden uitgegeven of waar veel grote of omvangrijke artikelen zijn. lijnen bij de gereedschapswieg.

De IntelliPort® Lite levert de laagste kosten per verkocht item in omgevingen met grote volumes. De IntelliPort® Lite kan een onbeperkt aantal artikelen met alle verschillende soorten, maten en vormen verkopen en volgen

SPECIFICATIE DOWNLOADEN

AUTOLOCKER® FX

Dit slimme lockersysteem is ontworpen als een modulaire opslag- en trackingoplossing.

Met onze op een rack gemonteerde aanpak kunt u een op maat geconfigureerd lockersysteem bouwen voor de unieke behoeften van uw bedrijf en alleen kopen wat u nodig heeft. U hoeft geen overtollige lockers aan te schaffen en kostbare vloerruimte in te nemen.

Doorzichtige vensters met heldere LED-verlichting stellen de gebruiker in staat om snel de gewenste items te identificeren en deze vervolgens uit te geven via een intuïtieve gebruikersinterface met aanraakscherm. Multistate LED-statuslampjes geven aan welke items op de vloer liggen en wat de status is van de items in de lockers.

HOE KAN IK MIJN OPLOSSING AANPASSEN?
U bepaalt zelf de framemaat, kastmaat, optionele functies en gewichtscapaciteit (alleen AutoLocker FX Scale). Er zijn 16 verschillende geschaalde modules en 22 standaard deuren en ladeformaten beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Modules hebben een standaard diepte van 60 cm en een grote verscheidenheid aan hoogtes en breedtes die kunnen worden gemengd en aangepast om een ​​oplossing op maat te bieden.

SPECIFICATIE DOWNLOADEN
Auto Locker FX

RoboCrib TX750

ROBOCRIB® TX750

Ongelooflijke materiaal dikte.

Het systeem in zijn configuratie met de meest compacte (kleinste) bakgrootte biedt tot 987 bakken in ongeveer dezelfde footprint als andere concurrerende verkoopautomaten.

Ons gepatenteerde kunststof bakkenreksysteem, gekoppeld aan de ongelooflijk flexibele rolluikstijl, geeft de machine de mogelijkheid om verspilling van verticale bak “hoogte” dat gebruikelijk is bij machines met vaste deur, vrijwel te elimineren.

Drastische verlaging van onderhoudskosten

De uitgebreide ervaring van AutoCrib heeft uitgewezen dat het verminderen van het aantal bewegende delen het onderhoud aanzienlijk vermindert. Het gebruik van een dubbele rolluik elimineert meer dan 15 afzonderlijke subsystemen en vermindert de onderhoudskosten aanzienlijk.

Doseer vierkante pakketten of dozen

De RoboCrib® TX750 is de eerste machine die speciaal is ontworpen om vierkante of rechthoekige dozen of verpakkingen af ​​te geven. Dit elimineert praktisch de noodzaak om artikelen opnieuw te verpakken om in helix-spoelmachines of carrousels te passen die taartvormige bakken gebruiken. De dubbele rolluikbenadering in combinatie met een machine die vierkante bakken gebruikt, zorgt voor een ongelooflijke hoeveelheid flexibiliteit in bakmaten van 2” (5 cm) hoogte tot 60” (152 cm) hoogte.

Snel configureren op de klantlocatie

De eenvoudige gebruikersinterface maakt maximaal gebruik van de dichtheid en flexibiliteit van de bak door planken eenvoudig in een rek te schuiven. De machine leidt u door een snel en eenvoudig proces voor het toewijzen van bakken. U kunt de machine met weinig tot geen voorbereidend werk instellen terwijl u de eerste voorraad of lading uitvoert.

SPECIFICATIE DOWNLOADEN

ONZE PROGRAMMA ‘S

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

FOD

FOREIGN OBJECT DAMAGE BEHOORT VANAF NU TOT HET VERLEDEN

MEER INFORMATIE
FOD

FOREIGN OBJECT DAMAGE BEHOORT VANAF NU TOT HET VERLEDEN

MEER INFORMATIE

NIEUWS EN
UPDATES

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten en aankomende evenementen.

AERO featured2024 1 uai

Snap-on Industrieel bij AERO Friedrichshafen 2024

The world‘s leading trade show for general aviation celebrates its 30th anniversary this year. Discover what direction developments in the General Aviation industry are going at the AERO…

Read More

Tool Control Pushes Food Safety to New Levels for KP Snack

Gereedschapsbeheer tilt de voedselveiligheid binnen KP Snacks naar een nog hoger niveau

KP Snacks heeft aangekondigd dat het Snap-on ‘s gereedschapsbeheer in zijn productielijn heeft geïmplementeerd...

Read More

Aircarft Sponsorship Snap on Industrial 4

Wij helpen een Fokker F27 te restaureren

Bij Snap-on Industrial zijn we er trots op dat we een ambitieus project in Nederland ondersteunen om een ​​vintage Fokker F27 te restaureren en weer de lucht in te krijgen.

Read More

965A6163 LR uai

Het nieuw verbeterde gereedschapsbeheersysteem van Snap-On – gegelanceerd op het prestigieuze Red Bull Racing-hoofdkantoor in Milton Keynes

Met genodigden uit onder meer de energieopwekkings-, lucht- en ruimtevaart- en spoorwegindustrie biedt het verbeterde productassortiment van Snap-on nu een volledig verbonden ervaring, aangedreven door de modernste software om teams te helpen sneller en slimmer dan ooit tevoren te werken.

Read More

ALLE NIEUWSARTIKELEN BEKIJKEN
Snap-on Advantage

Snap-On.WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PERSONEEL EN KLANTEN.

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

MEER INFORMATIE

Snap-On.WIJ ZETTEN ONS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN UW PERSONEEL EN KLANTEN.

Bij Snap-on koesteren we een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Onze producten zijn licht, duurzaam, sterk en bovenal veilig.

MEER INFORMATIE
Snap-on Advantage

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KUNNEN WE U HELPEN?

Vul hieronder uw gegevens in. Vervolgens neemt iemand van ons team contact met u op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NEEM DE VOLGENDE STAP NAAR VEILIG BEHEER VAN GEREEDSCHAP

CONTACT OPNEMEN

VEILIG. ZEKER. Snap-On.